Szerelem első látásra?

Vergilius - Omnia vincit amor. - A szerelem mindent legyőz!

Szerelem első látásra?

Van ilyen. Az ingatlan eladásban is lehetséges.

Mit kell tennünk, hogy a vevő is így érezzen a lakásunk iránt?
Teremtsünk kellemes légkört, fontos az első benyomás!

 1. Az első benyomás mindent visz! – Tisztítsa meg a bejáratot, udvart!
 2. „Személytelenítés” – Minél kevesebb személyes jellegű tárgy legyen szem előtt, így jobban el tudja képzelni az érdeklődő az ingatlant a sajátjaként!
 3. Lim-lomtalanítás – Szabadítsa fel rakodófelületeket. Pl. pakolja le a kabátakasztót, tegye el a cipőket, szabadítsa fel egy könyvespolcot, cd, dvd polcot.
 4. Légfrissítés – Szellőztessen kb. negyed órával az érdeklődő megérkezése előtt. Légfrissítő használatát nem ajánlott, hiszen nem tudni, milyen a potenciális vevő ízlése.
 5. Hadjárat a piszok ellen – Végezzen alapos nagytakarítást! Ne hagyja ki az ajtófélfákat, villanykapcsolókat, kilincseket, csillárokat sem!
 6. Ha szükséges hívjon ezermestert! – Javíttassa meg a csepegő csapokat, az elromlott zárat, esetlegesen cseréltesse ki a megrepedt járólapot! Ezzel a filléres beruházással jelentősen növelhető az eladási érték.
 7. Ha kis költséggel megoldható színezze újra! – A legjobb befektetés eladás előtt ahol szükséges egy tisztasági festés. Érdemes világos színeket használni: könnyen átfesthetők és szinte mindenkinek tetszenek.
 8. Tágasabb terek! – csökkentse a bútorok számát, így egy kisebb szoba is tágasabbnak tűnik.
 9. Több fényt! – Tisztítsa meg az ablakokat, esetleg cserélje erősebbre az izzókat és az ingatlan bemutatásakor kapcsoljon lámpát!
 10. A szobanövények, vagy egy csokor virág az asztalon barátságos, otthonos hangulatot teremt.
 11. Érdemes olyan weboldalon hirdetni, ahol nem az ötszázezredik hirdetés lesz az Öné, ahol minden fontos információt meg tud adni, ahol akár INGYENESEN is hirdethet és ahol szép képeket is fel tud helyezni. Erre a legideálisabb az Ingatlan Radar országos hirdető oldala, ahol egyedülálló módon nem egy személy mutatja be az ingatlanát, hanem egyszerre több száz Ajánló fogja ajánlani az Ön hirdetését!!! ingatlanradar.eu/home
 12. És a legfontosabb!!! Mindenképpen olyan fényképeket készítsen a hirdetéséhez NAPPALI fényviszonyoknál, amelyeket az előbb felsorolt feladatok elvégzése után készített és ezt helyezze fel a hirdetéséhez!

Amire nem érdemes költeni!!! Ne cseréljen burkolatokat, ne szereltessen fel klímát, ha eddig nem volt, ne cseréltessen radiátort, nyílászárókat. Ezek nagyon drága beruházások, amelyeket nem lehet beépíteni az eladási árba! Ráadásul lehet, hogy az új tulajdonosnak nem is tetszenek.

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!